ThermoShield Referncia – Tata

2014-11-09

A hamisított ThermoShield forgalmazó ezt írja a weboldalán:

A műemléki védettségű épületeknél (Talentum, Vaszary, Fazekas, Fürdő utcai Óvoda) pedig THERMOSHIELD HISTORY hőszigetelő festék került a homlokzatra, amely az eredeti épületkép megtartása mellett a számítások szerint 4 cm vastag szigetelésnek felel meg.

Ez a fajta szigetelési rendszer műemléki épületeknél referencia értékű Magyarországon.

 

Hát akkor lássunk neki és nézzük meg ezeket a referenciaértékű ThermoShield szigetelési rendszert. Nézzük akkor a csúcstechnikás NASA ThermoShield Festéket amelyet az adófizetők pénzéből vettek, hogy mutat a a falon. A projekt összköltsége: 534 millió forint volt – Tata város működési költségeinek 10% erre a felújításra ment el – megérte? – ezt inkább döntse el Ön!

Kezdjük az épülettel kívülről: milyen szépek a színek kombinációja,  mennyire kellemes a szemnek.

ThermoShield-referencia-tata-kulteri-festekDe várjunk, csak valami látszódik ott az emeleten a harmadik ablak alatt, menjünk csak közelebb mi lehet az ott a Referencia Értékű ThermoShield műemléki épületnél, amiről köztudott hogy a NASA gyártotta Önnek.

ThermoShield-referencia-tata-kulteri-festesAhogy közelebb érünk látjuk, hogy az egy kis foltocska, amely az idők során természetese módon lehullok a falról, de lehet egy vásott kölök szedte le vagy egy unatkozó tanár, akinek nem jutott jobb elfoglaltság az eszében az iskolában, de ne hagyjuk annyiban, menjünk közelebb…

ThermoShield-referencia-tata-puposodasKözelről egyértelműen látszódik, hogy a falszellőzés javítása érdekében valaki leszedte a festéket a falról. Az egyik lyuk mellett egy „A” betű is ezt bizonyítja,  tehát a sejtésünk helyes volt. Figyeljük meg, hogy a párkány alatti részt is összekoszolták. Hát nem tudják, hogy ez egy Referenciaértékű ThermoShield műemléki felújítás? De ha már itt vagyunk a közelben nézzük tovább ezt a THERMOSHIELD referenciaépületet.

ThermoShield-referencia-tata-levalasMint látjuk a fal szellőzését több helyen is biztosították, a falszellőzés 21.századi megközelítése a ThermoShield szerint.

ThermoShield-referencia-tata-repedesek-az-ablakparkanyanalMint tudjuk a szellőztetés nagyon fontos, az ablakpárkánynál is, ezt a ThermoShield festék kiválóan megoldotta. Itt is:

ThermoShield-referencia-tata-repedesek az ablaknalA ThermoShield festék kiválóan átfedi a meglévő repedéseket, azzal hogy új repedéseket hoz létre más helyen:

ThermoShield-referencia-tata-repedes-a-falonNézegessen több repedést a ThermoSHIELD HISTORY festéken:

[nggallery id=2]

De e mellett a ThermoShield History Csúcsfesték még könnyen is tisztítható, nézze meg ezeket a képeket:

ThermoShield-referencia-tata-koszolodasNézzük meg közelről:

ThermoShield-referencia-tata-koszolodas-kozelrolTehát ennyit a műemléki referencia épületről Tatán. Az Ön épületén is jól fog mutatni! Kérjük válassza Ön is a ThermoShield festéket!

Nem volna becsületes, ha nem említeném meg azon építésziroda nevét, aki a felújítási terveket készítette:FEP-Konceptum Kft. Bp. Boldoghy Béla.

Biztos nagyon örül neki, hogy az ő neve is összekapcsolódott ezzel a felújítással.

Na még egyszer nézzük meg ez a csodás képet, és után egy jókívánság minden kedves ThermoShield vásárlónak:

Öntisztuló, repedésáthidaló, páraáteresztő, hőszigetelő ThermoShield festék.

Öntisztuló, repedésáthidaló, páraáteresztő, hőszigetelő ThermoShield festék.

ThermoShield-et vettél, akkor ezt Neked:

fuck-off-thermodhield-festek