Tények, félinformációk, a Thermo-Shield névvel, termékkel kapcsolatban

1. A Thermo-Shield-nek semmi köze a NASA-hoz

Az  eredeti Thermo-Shield® festéket nem a német SICC GmbH és partnerei kérésére fejlesztette ki  a NASA hét éven keresztül. A NASA hivatalos oldalán a polgári fejlesztések pontban se a  Thermo-Shield® festék, se a német SICC GmbH nem szerepel.

2. A Thermo-Shield® szó mint védjegy, az amerikai SPM ThermoShield INC. bejegyzett végjegye

A Thermo-Shield®  festéket az amerikai SPM ThermoShield INC. fejlesztette ki először, szabadalmaztatta és a  “Thermo-Shield” szót levédette.

3. A német SICC GmbH nem az eredeti Thermo-Shield-et,  hanem csak egy utánzatot gyárt és forgalmaz

A német SICC GmbH 2003-ban több mint egy évtizeddel az eredeti Thermo-Shield®  (gyártó: SPM Thermoshield Inc. USA) festékek kifejlesztése után saját maga megpróbált egy hasonló festéket legyártani. Tehát nem az eredeti Thermo-Shield® terméket (gyártó: SPM Thermoshield Inc. USA) forgalmazza. Ebből kifolyólag a Czinege és Fiai Kft nem az eredeti Thermo-Shield festéket forgalmazza, nincs is hozzá joga.

4. A német SICC GmbH és partnerei által forgalmazott festéknek nincs 30 éves múltja

A német SICC GmbH által gyártott utánzatnak nincs se 25 se 30 éves múltja, maximum 8-9 kilenc év.

5. A német SICC GmbH a Thermo-Shield® végjegyet mint szót jogtalanul használja

Az német SICC GmbH az utánzatot ellátta “Thermo-Shield” névvel és mellékelte a korábban keletkezett, az eredeti Thermo-Shield® termékekre vonatkozó, vizsgálati eredményekkel. A névhasználatot úgy oldotta meg, hogy a ThermoShield® szót behelyezte egy logóba és “színes ábraként” levédette. A Thermo-Shield szót mint szóvédjegyet nincs joga használni, se neki se a magyarországi forgalmazójának a Czinege és Fiai Kft-nek.

6. A német SICC GmbH más festék, az eredeti SPM Thermoshield Inc. által gyártott festékre vonatkozó,  vizsgálati eredményeit sajátjaként tüntet fel

Tehát a német SICC GmbH és partnerei egy már jól bevezetett és nem mellékesen levédett nevet illetve az eredetire vonatkozó vizsgálati eredményeket használnak a saját festékük értékesítése során.

7. Minőségi problémák csak az utánzatokkal vannak!

A piacon meglévő számtalan minőségi probléma nem az eredeti Thermo-Shield®  (gyártó: SPM Thermoshield Inc. USA) termékekkel kapcsolatban keletkezhettek.

8. Vegyen eredetit!

Az eredeti Thermo-Shield® termékek gyártója az amerikai SPM ThermoShield INC és nem a német SICC GmbH.

9. Keresse a kizárólagos magyarországi forgalmazót itt: HUNFONE Kft.

Figyelmeztetés, Thermo-Shield® érdeklődőknek!

Amennyiben Ön a német SICC GmbH által értékesített “ThermoShield” névvel ellátott termék felől érdeklődik, felhívjuk a figyelmét, hogy a német SICC GmbH nem az eredeti SPM ThermoShield INC.,  által gyártott terméket forgalmazza.  A “Thermo-Shield” nevet se használhatja, mert azt az amerikai gyártó védette le. A hivatkozott minősítések kivétel nélkül az eredeti amerikai Thermo-Shield® termékekre vonatkoznak.

A körülményeket megvizsgálva megállapítható, hogy az SPM Thermoshield INC. rendelkezik a végjegy elsőbbségi használati jogával Magyarország területére.